Bugun...


Kaymakam'dan 15 Temmuz Mesajı
Tarih: 15-07-2020 12:55:25 Güncelleme: 15-07-2020 12:55:25 + -


Taraklı Kaymakamı Abdullah Arslantürk 15 Temmuz Demekorasi ve Milli Birlik Günü Mesajı yayınladı

facebook-paylas
Tarih: 15-07-2020 12:55

Kaymakam'dan 15 Temmuz Mesajı

Fetullahçı Terör Örgütu (FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimi karşısında aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin gösterdiği onurlu duruşun hainlerin yenilgiye uğramasının ve demokrasi zaferimizin 4. yıl dönümündeyiz.

Türk milletinin yeniden dirilisinin ve adeta şahlanışının destanı olan 15 Temmuz, tankın, lopun, uçağın, modern silahların millet iradesinin karşısında bir şey ifade elmedigini,milletimizin tup Çanakkale'de, Istiklal Harbi'nde olduğu gibi topyekún vatan ve bayrak aşkıyla dolu sineleriyle, yeri geldiğinde bir kez daha kahramanlık destan yazarak vatanini ne pahasına olursa olsun koruyacağını ve bu ugurda gözünü kırpmadan gazi ve şchit olabileceğini göstermiştir.

Aziz Milletimiz, 15 Temmuz gecesi yurdun dört bir köşesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDoĞAN'ın çağrısıyla meydanlara akın ederek FETO PDY terör örgutünün hain girişimini kahraman güvenlik güçlerimizle birlikte bertaraf etmiştir. Oyle ki kahraman halkımız bu hain şer odaklarına karşı iman dolu sineleriyle adeta çelikten bır set oluşturarak ülkemizin birlik ve beraberliğine ve milletimizin istiklaline kast edenlere geçit vermemiştir.




Editör: izzettin kömürcü

Bu haber 852 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI