Bugun...


Son Sözü TFF söyleyecek
Tarih: 02-06-2020 18:22:02 Güncelleme: 02-06-2020 18:22:02 + -


Grubunda ikinci sırayı alan Taraklıspor Süper Amatör ligde

facebook-paylas
Tarih: 02-06-2020 18:22

Son Sözü TFF söyleyecek

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) ve Futbol İl Tertip kurulunun yaptığı toplantıda Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu ve Futbol İl Tertip Kurulu, bugün Amatör Spor Evinde ayrı ayrı toplandı. İki yönetimin ayrı yaptığı toplantı yaklaşık üç saat sürdü. ASKF toplantısına Başkan Yaşar Zımba başkanlık ederken toplantıya başkanvekilleri Recep OdabaşHasan Özkan, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir yönetim kurulu üyeleri Sezgin TutarUğur KobaşAli PalasHasan ZandoluAdem TuranSelçuk KurtAhmet SilahcıAydın BirincioğluFatih KanburFevzi ÇolakHidayet Kahya, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel katıldı.

Futbol İle Tertip Kurulu Toplantısına başkanlığı Tezcan Demir yaparken toplantıya Sebahattin GüzelRecep Ertaş, Fatih kanbur, Özkan Harmanlı katıldı. Toplantılarda TFF talimatları, Pendemi süreci, İl Hıfzıssıhha talimat ve yönetmelikleri, kulüplerin durumu, gelecek sezon,  dahil birçok konu üzerinde müzakereler yapıldı. Gerçekleştirilen toplantı ardından konuşan başkan Yaşar Zımba ve Tertip Kurulu Başkanı Tezcan; Demir “Alınan kararlar Futbol camiamıza Hayırlı olsun. alınabilecek en iyi kararları almaya çalıştık.” dedi.

Birinci Amatör kümede grupların da ilk iki sırayı alan takımlar süper amatöre çıkmıştır. Grupların da üçüncü Olan dört takım kuraya girecek. Bu dört takımdan iki takım birinci amatöre çıkacak. Grupların da dördüncü Olan takımlar kuraya girecek onlardan da iki takım da süper amatöre çıkacak. Toplamda 12 takım süper amatöre çıkmış olacak. Önümüzde sezon Süper Amatör ligi üç gurupta onarlı takımlarla oynanacaktır.

 




Editör: izzettin kömürcü

Bu haber 1099 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI