Bugun...


Kaymakam Kaya.Basın Önemli
Tarih: 01-10-2020 16:48:32 Güncelleme: 01-10-2020 16:53:32 + -


Taraklı Kaymakamı Özgür Kaya TARAKLI AANS Genel Yayın Koordinatörü, YENİGÜN Gazetesi Taraklı temsilcisi TARAKLI HABER Editörü İzzettin Kömürcü’yü iş yerinde ziyaret etti

facebook-paylas
Tarih: 01-10-2020 16:48

Kaymakam Kaya.Basın  Önemli

Taraklı'nın dünü bugünü ve yarını konularının masaya yatırıldığı sohbette, Taraklı’da göreve başladığı süre içerisinde basının güzel faaliyetlerde bulunduğunu söyleyen Kaymakam Özgür Kaya basın’ın daima yol gösterici ve ilçenin eksikliklerini biz yetkililere duyuran bir vasıta olduğunu belirterek “Basın bizlere yapıcı olarak hatırlatmalar yapar. Bizler de o konuların üzerine yapıcı olarak gideriz” şeklinde konuştu.
Taraklı’nın özünü, kültürünü, gelenek ve göreneklerini iyi bildiğini söyleyen TARAKLI AJANS Genel yayın koordinatörü YENİGÜN Gazetesi Taraklı temsilcisi TARAKLI HABER Editörü İzzettin Kömürcü. 1987 yılından bu yana ilçede habercilik faaliyetlerinde bulunduğunu anlatarak 33 yıldır Taraklı’nın sorunlarını takip ettiğini ve gündeme taşıdığını dile getirerek, TARAKLI AJANS YENİGÜN Gazetesi ve TARAKLI HABER hakkında bilgiler verdi.

Kaymakam Özgür Kaya başarılar dileyerek ayrıldı.




Editör: izzettin kömürcü

Bu haber 980 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR - SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI