Bugun...



KAYMAKAM ARSLANTÜRK BAYRAM MESAJI YAYINLADO

Taraklı Kaymakamı Abdullah Arslantürk Ramazan Bayramı Mesajı yayınladı

facebook-paylas
Güncelleme: 23-05-2020 23:40:21 Tarih: 23-05-2020 23:35

KAYMAKAM ARSLANTÜRK BAYRAM MESAJI YAYINLADO

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak; birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma ikliminin oluşmasına vesile olan Ramazan Bayramı’na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. 

Bayramlar; insani, vicdani ve dini güzelliklerin birlikte paylaşıldığı,  beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulup, herkesin kucaklaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

 

Bu vesile ile yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan Bayramında, milletçe birlik, beraberliğimizi her zaman daha da güçlendirerek huzur içinde yaşamaya özen göstermeli; bizleri bir araya getiren değerleri koruyup yaşatmalı ve gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle gayret göstermeliyiz

Hepimizin bildiği gibi bütün dünya ile beraber ülkemizi de olumsuz olarak etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle bu yıl üzülerek birçok faaliyet iptal edilmek zorunda kalındı. Camilerden, teravihlerinden uzak kalmış olmak, iftar ve sahur sofraları etrafında büyük kalabalıklarla bir araya gelememek inanan gönüllerde bir burukluk oluşturdu. Bu durumun kısa sürede sona ermesi için bu bayram, sokağa çıkma kısıtlaması başta olmak üzere alınan tüm tedbirlere riayet etmemiz, yüz yüze, ev ve akraba ziyaretleri şeklindeki bayramlaşma geleneğimizi askıya almamız büyük önem arz ediyor. Bu bayram tebriklerimizi inşallah, sevdiklerimize sesli veya görüntülü aramalar yaparak iletecek, hayır dualarını ve gönüllerini bu vesileyle almış olacağız.  İnşallah, bu sıkıntılı süreci milletçe birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Ramazan Bayramı’nın; ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve Tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan diliyor, Taraklılı hemşehrilerimizin ve Tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. 

 




Editör: izzettin kömürcü

Bu haber 1351 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI